HPHPHP

Tjenare! Det har hänt en del sen sist jag skrev, förrförrförra? torsdagen tog mitt förhållande slut och det var väldigt jobbigt och jag orkar nog inte skriva mer om det faktiskt för jag pallar inte det.

Imorrn blire Harry Potter för heela slanten! Är jäkligt peppad. Jag höll ju på att dö av sorg när jag läste ut sista boken, man blir ju lite knäckt när nåt man verkligen vuxit upp med bara tar slut sådär, så jag har typ tröstat mig med att det ju faktiskt kommer fler HP-filmer.. Även om böckerna alltid kommer att vara bättre så är det faktiskt underbara filmer. Så Deathly Hallows blir det med tjejorna, sen efter det blir det nog fezt och sen sova hos Madde!

Ron Weeeeeasly! (Hahah, potter puppet pals)

och....OCH!!!(ha det så kult på resturangen) Det är torsdag idag och vet ni vad det betyyydeeerr? Sprillans nytt Criminal Minds-avsnitt att ladda ned på pb!

CM och Buffy the vampire slayer är typ dom enda program som jag har orkat följa genom åren och sett varenda avsnitt utav.

och sen kl 8 ett nytt avsnitt av Ana Gina show. Gillar den faktiskt, tycker Gina kan vara jäkligt kul emellanåt!
Min mamma var nyss här och droppade av julmust och mörkchoklad för att jag är lite sjukling idag.. Dock så fick jag julmust på glasflaska och vi hade ingen kapsylöppnare så då fick jag öppna den med tänderna. Inte okej, alltså. Sist jag gjorde det så lossnade en sjukt stor tandflisa från ena min framtand. Idag gick det dock bättre men det känns lite i tänderna fortfarande, haha, smart man är, alltså..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0