Schlapp fredag



Laddade nyss upp den här fina statusen på fb.. De flesta vill att vintern ska ta slut pga kylan, men jag. Jag är rädd för istappar, hahahah. Nej, men ärligt. Såg nyss att en kvinna fått en istapp i huvudet på st eriksplan, så himla hemskt! Stackarn :<
Egentligen så borde jag inte kolla på nyheter eller läsa tidningar, jag tar alltid åt mig så mycket av allt hemskt som händer:< och så är jag ganska paranoid av mig och hittar lätt nya saker att vara rädd för.

Så kan man också undra lite varför jag sitter hemma och tänker på istappar, en fredagkväll som denna. Men nu är det så att jag kommer i princip få sitta hemma hela helgen, därförn att jag kommer inte komma hemifrån. Mitt busskort har gått ut, har glömt bort att skaffa ett nytt från skolan. Man får ju ett gratis om man bor en bit ifrån skolan, vilket jag gör. Och min mamma vill inte köpa ett nytt eftersom att det är onödigt att betala flera hundra när man kan få gratis. Jag kan bara hålla med. Så det får bli en deg-helg hemma för mig.
Tycker dock att det är konstigt när folk säger att de får ångest av att sitta hemma på helger. Vad fan? Det verkar nästan bara vara jag som tycker att det kan vara jävligt skönt att hänga hemma ibland. Har liksom inte ett behov av att festa varje helg eller att alltid vara med någon.
Det som är jävligt bra med mig är att jag trivs väldigt mycket med mig själv och har, nästan, alltid kul. För jag hittar alltid något att göra, även hemma.

Imorgon ska jag dock på middag hos mina kusiner, men det kan jag göra utan busskort därför att de bor väldigt nära. Ska nog prata en del med min ena kusin om Gambia-resan eftersom att hon ska hänka. Fun, fun!

Faaann...

.. vad jag är hungrig. Hatar när man blir det på kvällen, särskilt när man redan käkat liksom. Arghh min mage typ döör :C
Ajaa, idag har jag varit hemma hos Wilma och det var mycket trevligt. Hennes kompis Aris var med också och vi typ spelade gh, astufft lol. Sen käkade vi en gryyyymmm linsgryta och pasta, men gjorde för lite och nu sitter jag och är sjuuukt sugen på den. Eh jaja, vi kollade sen på American History X som jag sett förut, men det gjorde liksom inget eftersom att den är jävligt bra. Sen chillade vi lite och gick ut litegrann. Nu när jag är hemma så känner jag mig typ lite sjuk och det suuuger. Men då äre skönt att man kan lägga sig i sängen och dega (älskar det ordet) framför lite law & order: svu. Skriver nu medan videon BUFFRAR <- så jävla mobbat, haha.
Imorrn ska jag till polisen och då tänker ni säkert assåå shiiiit, vad har hänt? Nä men jag ska bara förnya mitt pass så att så är det. Drar ju till Afrika, Gambia närmare bestämt, den 20 januari. Jävligt skönt, alltså!
Ska fortsätta kolla nu i alla fall, hejråå.

snabbt inlägg

Mjaaa medan jag sitter här i mitt rum med ytterkläderna på och väntar såå tålmodigt på att Linnizpinkizskinkizfinnizalkiz ska möta upp mig på en prommis, så kan jag väl skriva lite i min kära blogg.
Är det bara jag som är retarderad och inte fattar hur man lägger in en header på bloggen? Jag har skrivit blogg ganska regelbundet sen 2008 (flera olika bloggar, men ändå) och jag har aldrig fattat hur man gör, haha. Jag brukar ju ändå vara rätt bra på sånt, men här har jag verkligen fastnat. Det har aldrig riktigt spelat någon roll för mig, men nu har jag börjat tänka och kommit fram till att det kanske skulle vara rätt trevligt ändå. Kanske får folk att faktiskt bli intresserade av bloggen...
Nu tror ni säkert att fyfaan försöker hon bli topbloggah, tjäna pengar som alla andra wöö. Nej. Jag skulle inte palla att ha en blogg som har typ ens 100 läsare om dagen. 30, går min gräns vid. Jag är en sån som blir paranoid när det är för mycket kring mig och dessutom tar jag åt mig så lätt av dålig kritik att jag är för svag helt enkelt för att kunna ha en stor blogg. Förstår verkligen inte hur kissie, kenza, blablabla klarar av all skit de får. Jäklar, alltså. Usch... Aja, nu drar jag ut! Tjaaa.

Nyårsfirandet..

.. Blev väl helt okej. Jag träffade Nicolina och hennes vänner vid slussen ungefär 20 i 10. Vi tog en buss därifrån mot Västra Orminge där lokalen för festen låg. Vi åkte med bussen i säkert 20 min och jag som är så van vid att alltid vara nära en t-bana fick typ ångest ju längre ut vi åkte, hahah. Vi kom dit i alla fall och tja. Var där. Det var liksom en typisk fest bara, har faktiskt inte mycket att säga om den. Drack lite, pratade med människor. Träffade också en vän som jag inte sett på jättelänge, det var asknas! Men ja.. Annars så var det inte så händelserikt, är typ sjuk idag för att jag gick ut typ hela tiden och roekte, pallade inte med det jobbiga folket inne haha. Sen när vi skulle åka så kom det typ aldrig någon buss så fick vänta i typ en halvtimma ute i snön, jääättekuul..

Näe, fan. Nästa år får det bara bli middag med nära vänner. Gillar ju inte nyår egentligen, faktiskt. Det är liksom bara en anledning för folk att fucka ur och dricka sig fulla. + Att jag inte gillar hela grejen med att man MÅSTE festa på nyår. Jag vill festa för att jag känner för det, inte för att man är tvungen. Äh. Gillar julafton mer. Nyår, inte min grej.


Såg ut såhär igår då

Faasen vilka stora ögon jag fick med lösögonfransarna, crazy



RSS 2.0