I'm not crazy

Sov hos linniz igår.. Alltså, vi är som två töntiga tonårspojkar. Käkar pizza, dricker energidryck och spelar cod i tusen år. HAH! Älskar cod. Det är sjukt nice!
Har haft jävligt kul åt det här klippet den senaste timmen men nu känner jag att tröttheten börjar kicka in så ska sova nu. Ciao!


Metal Heart

Jag är så tröött. Och när jag är trött blir jag grinig och lättirriterad. Jag borde inte prata med folk när jag är på det humöret, blir bara frustrerad, så då brukar jag ge upp istället. Jag gav nog upp en annan gång ikväll också.. Jag gör ofta så, särskilt när det kommer till killar. Så fort det blir lite motvind, eller så fort det är JAG som måste ta initiativ, då backar jag. Vet inte varför, orkar bara inte försöka. Ger upp, helt enkelt. I det här fallet antar jag att det nog är lika bra ändå, om det är så att jag har gett upp. Eller man kanske kan säga att jag lagt det hela på is.... Äh, skitsamma.
Jag har varit helt utmattad hela veckan, vet ej varför.. Har ångest över något som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Skitstörande. Är inte sån här egentligen, brukar ju vara värsta lyckopillret.. Typ. SKÖNT i alla fall att det är lov nu.


King's Speech <3

Skulle inte banga


How can I think I'm standing strong, Yet feel the air beneath my feet?

Dum söndag.. Har varit värsta nervvraket hela dagen och har ingen aning om varför. Det var dock väldigt trevligt att fika med Madde och Nicolina(som för övrigt fyller år idag<3), mår alltid som bäst när jag är med vänner. Men före och efter fikan var ett helvete. Jag vet inte alls vad som händer med mig, jag brukar aldrig vara sån här. Tror att det är för mycket som tynger mig just nu.. Eller nåt. Kände för att skriva av mig, men pratade nyss med mamma om det mesta, så känner mig rätt tömd på ord faktiskt. Men det känns bättre, mycket bättre. Att höra "Du kan inte alltid rädda alla, Mimmi" fick mig att inse att jag måste sluta göra andras problem till mitt eget problem. Just nu känner jag mig mest bara trött och less. Jag avaktiverade min fb idag också. Det var liksom dags för en paus, tyckte jag.. För att t.ex fokusera på viktigare saker, typ som att försöka må bra igen. Känner att för mycket av min tid har spenderats där. Onödigt.

Feeling twenty-two, acting seventeen

Kallt och jävligt och en vrickad fot

Tjennah.
Igår. Snökaos. Alla vet om'et. Jag kom däremot fram till skolan i god tid, brukar jag inte ens göra när det inte är storm, ahah. Jaja. Men. Jag gillar INTE snö! Hatar snö. Förstår inte hur man kan gilla det. Kallt och jävligt. Men men, hade i alla fall kommit överens med wilma om att jag skulle sova hos henne igårkväll, aa, och när skolan hade slutat så åkte vi iväg dårå. Vi träffar aris på vägen och följer med och hämtar lite grejer hos honom osv. På vägen hem till wilma hände VÄÄÄRSTA grejen. Vi går alla tre på typ ett led, eftersom det inte fanns några breda vägar som var skottade, jag går i mitten dårå. Plötsligt hör jag hur aris halkar bakom mig, men hinner knappt reagera förrän han fällt mig med sin fot så jag halkar och fäller wilma med min egen fot. HAHAH jävla domino-effekt. Börjar garva lite och vi alla reser oss upp. Vi börjar gå lite och jag känner hur det börjar bränna i min fot. Sen märker jag hur jag inte hör vad någon säger, det är som när man håller händerna för öronen liksom. Så börjar det snurra framför ögonen och det blev jättesvårt att andas. Jag höll väl på att svimma eller något sånt QL.

Men vi tog oss upp till wilma i alla fall, utan att ha däckat ihop. Började må bättre och vi satte oss och spelade Alice is dead, ett ganska klurigt och sjukt spel haha. Sen ringde tova på dörren och joinade oss. Dä va kul dä. Har märkt att jag ibland börjat prata + skriva på norrländska utan att märka det. Jag är ganska bra på att dra på mig dialekter. När vi var i Japan t.ex, fick jag för mig att snacka skånska hela resan, man bah whut? Hehe jaja, men nu idag när jag vaknar så upptäcker jag väääärldens böld på min fot. Alltså det är inte ens kul, den är fet som in i helvete! :< Min fot är alltså ordentligt vrickad, kan fan knappt gå på'n. Så får stanna hemma den resterande helgen och dega. Jaja. Funderar på att se film, men jag har fett svårt för att kolla på film ensam! Enda sen mitt förhållande tog slut i nov, har jag haft både problem med sånt + att sova själv. Antingen är jag ASPIGG eller så skrämmer jag upp mig själv och tänker på clowner. Fan är problemet? :<



Lördag, 5 feb

hahaha TJENA! ja jag är dålig på att uppdatera, osvosv! En del har hänt sen sist... jag for till Gambia och det var niiice, men så jävla fattigt.. Nästan så att man fick dåligt samvete för att man bor i Sverige, har det bra och ändå så klagar man. Har lekt med massa djur, typ jättesköldpaddor, klappat krokodiler, åkt på vagn efter en åsna, gått i en apskog, och klappat ormar och kameleonter, mm.
Jag fyllde år också. 3e februari är min dag. Hade middag hemma hos mig dagen innan för då var min mamma borta, så yeaaah. Mina fina vänner var här och jag hade lagat vegetarisk taco-middag och det var riktigt mysigt. Så drack vi lite Tre apor och grejs, men inte mycket alls. Vi hade ju skola dagen därpå liksom. Dock gick jag inte till skolan för att jag mådde sjuuukt illa pga malaria-tabletterna jag käkat för att inte få malaria. Min mage reagerade så konstigt mot dom, inte kul alls :(
Sen igår så hade vi myskväll hos Issi och såg I rymden finns inga känslor, som jag sett två gånger nu, och så I spit on your grave som inte var nån höjdare direkt.. Sen vid typ 2 kilade jag och Linniz upp till henne och såg på I love you Philip Morris, men jag lyckades somna innan slutet. Dock så har jag ju sett den på bio förr, så det var okej ändå. Och idag så var jag och Issi och solade solarium och chillade på söder. Brukar inte sola solarium, men det kan vara så sjukt skönt på vintern + att jag vill uppehålla den lilla färgen jag fick i Gambia, hiho. Snart ska jag käka fiskgryta och proppa i mig godis och bara DEGA.




Om ni ska åka till Gambia så välj att bo på hotell Lemon Creek. Underbar personal, bra service och bara riktigt vackert.



Tuff kameleont som jag fotade när vi var på en reptile farm. Gillar bilden schtarkt!

RSS 2.0