God morgon, god morgon!


Det är fan extremt tidigt.. Eller extremt sent, så kan man också se det! Jag har nämligen varit vaken hela natten... Jag har en håll-dig-vaken-tävling med Kevin. Den som går och lägger sig först förlorar...
Men alltså, den jäveln har varit hemma hela dagen igår och sovit fett länge, så han är inte ens trött! Medan jag som gick upp prick vid denna tid igår morse, och gick till skolan, dör fan snart:@ Men han ska tamejfan inte vinna, jag må vara kass på mycket men jag är extremt bra på att vara uppe sent sådetså.
Hm, nu jag ska fortsätta prata med muppen.. Jag lär ju inte sova än på ett tag i alla fall, om jag känner mig själv.... Han verkar inte ge sig heller.. Haha fuck, hur ska detta sluta?


Höhö


Lekte indie/hipster i 3d-glajjor häromdan när jag hade tråkigt. flippad å gal3n tj3j =PPPPepepe!!!1

Hehe Åkej, ska inte vara sån.
Så... idag var jag i skolan då. Kul? näej. Segt? Jepp. Så jäaevla segt. Eller det var mer JAG som var seg. Även fast jag somnade typ halv 10 igårkväll. Fattar inte hur man kan bli så mycket tröttare av att sova 10 timmar än när man sover typ 5? Är det för att man hinner falla in i en djupare sömn då? Äeh jag vettefan i alla fall.

Asså, sjuk grej som hände idag! Hade brännboll på gympan första lektionen imorse. Jag och Wilma glider in 40 min senare än alla andra liksom och jag får vara med i innelaget dårå. Slår ett perfekt slag med brännbollracket(inte med det mesiga platta dårå*cool*) och kutar iväg kring konerna. Har nästan precis avklarat the most awesome frivarv när Eduard i min klass (rysk utbytesstudent) som är brännaren eller vad det heter, tacklar mig så jag flyger in i en jävla lastbil! Om inte jag hade varit typ helt numb i hela kroppen idag så hade det gjort fett ont! Arrggh, inte säger människan förlåt heller. Han försökte typ förhindra att jag gjorde frivarv eller något. Men alltså, bara för att ni är fett tävlingsinriktade i skolorna i Ryssland så betyder det inte att man ska behöva skada små flickor för det :@ Jävla dumhuvud..... Aja, gjorde frivarv anyways HAH! Suck on that mo'fuckah :@

Moving on...
paaaallar inte att jag har så jävla mycket läxor och skit den här veckan. Eller liksom inte mycket kanske, men öh. Mycket för att vara bild och formare! *självdiss*
Efter skolan var jag i alla fall ett tag med Lina i östermalmstorg, rökte några cigg coh snackade en massa, vilket var trevligt!

Men ey, ska kolla på tv eller något och vänta på att mamma ska komma hem och göra middag till mig, lawlz. See you sooooon~ (<- häftig wapanese-grej som alla coola wappisar gör efter varje mening av någon anledning -.-)

Hey Napoleon!



<3

Ny länk!

Har lagt till en länk till Wilmas blogg, frivilligt, utan att hon sagt något om'et. Hehe. Hon har ganska nyligen startat bloggen, men jag kan garantera att den redan är mycket mer underhållande än min någonsin varit.
Ni som undrar vad en Degfan är så kan jag säga att jag vet inte riktigt. Någon som är degig som fan? En korkfan är i alla fall korken på en flaska som är jävligt jobbigt att öppna. Så ni vet liksom. HERRÅ hjärta!
degfankanblogga.devote.se

Valborg & grejer

Aaaaahhhh. Fyfan säger jag bara. Eller fifAHN, som min vän crille säger. FIFAHN vad jag suger på att plugga. Det är nästan läskigt hur otroligt lat jag har blivit när det gäller skolarbete, eller ja. Skolan i övrigt. Har fått otroligt svårt att fokusera på något annat än datorn och tvn..
Jaja. Min mamma, syster och hund kommer hem om drygt en timma. Känns rätt bra, har ju saknat dem. Samtidigt som jag kommer sakna att vara själv och ta mina egna beslut. Eller själv och själv, min lilla partner in crime Wilma har ju sovit här sen i torsdags, vilket har varit najs. Vi kände oss lite som ett gammalt lesbiskt par, haha. Längtar fan tills jag flyttar hemifrån, ååååh awesomeness.

På valborg hände det inte mycket för vår del. Tanken var ju att jag skulle ha två fester, en på fre och en på lör. Men det blev bara fredagen eftersom jag inte pallade störa mina grannar mer, de var lite känsligare än jag trott. Plus all städning det skulle bli, uäh. Men i alla faaaall, på valborg var jag med klassen ett tag och drog runt i staden, vilket blev lite småjobbigt efter ett tag. Så jag, Madde och Wilma träffade Gordon och hans kompis Fredrika och var med dom, i hopp om att hitta nån kul fest eller så. Slutade med att jag drack sprit av ren tristess hemma hos gordon, medan han och madde höll på i soffan och snuskade sig å höll påeh (hahaha), så jag och wilma drog oss hem till mig och lagade mat typ tre på natten och kollade på Napoleon Dynamite, haha! Rätt skönt ändå. Valborg känns överskattat, faktiskt. Såg inte ens en jävla eld :(

Bilder från i fredags



Klass ES10B<3(den bra delen av klassen, dvs)finns såå många sjuka taggar på den här bilden på fb, hahaha


jag var poppis som ni ser(säkert bara för att man fick röka inomhus, lol)




vissa pallade inte trycket, hahaha.

Lyckan. Lulligheten. Fyllan. Döden. Ångesten. MAGIC CRYSTAL VODKA.


RSS 2.0