Last night

Måste bara skriva några saker nu...

HARRY POTTER VAR FAN GRYM! Bättre än förväntat. Gillade starkt att det var nästan exakt som i boken, för det är det jag har varit irriterad på förut, att filmerna(förutom 1an2an&3an) har varit så annorlunda än vad böckerna är. Men den här var riktigt bra alltså! Några utav mina vänner var lite besvikna för att de hängde inte med så bra. Men egentligen så måste man nästan ha läst boken för att riktigt uppskatta och hänga med i filmen. Det är vad jag tyckerrrrr!
Haha och sen så drog vi till en fest i jävla Vällingby som Nicolinas kompis hade. Det var så sjukt kallt på vägen dit, alltså de skojade verkligen inte om att det här är den kallaste vintern på ca 1000 år (och vintern har ju typ inte ens börjat)! När vi väl kom dit så insåg vi att det bara var en massa tjejer där, haha, man bah yes.... Inte för att jag är intresserad av killar för tillfället, men det är roligare när det är blandat. Och vissa tjejer där var fan.. haha.. konstiga.
Efter ett tag kom det dit några killar och jag, Nico och Wilma satt med dem på undervåningen och sjöng allsång. Jag fick även visa mina grymma gitarrskillz, men sen tog en utav killarna över och då kände man sig lite utklassad, löl. Och ena killen lurade i oss att han gick på triangel-kurser och var fett grym på att spela triangel,  och det tyckte vi var astöfft! HAHAHA.
Vi var väl där tills typ halv 3/ klockan 3 nånting. Jag var inte direkt dragen, hade fått i mig en Bacardi, en öl, vodka och vin. Haha om det hade varit typ 2 år sen hade jag blivit så jäkla stupfull av det där. Inte konstigt, jag är fan 16, snart 17 och då var jag typ 14 :C
Jag är dock inte en sån som gillar att bli aspackad. Jag hatar verkligen att tappa kontrollen över mig själv, det är bara otroligt läskigt.
I alla fall så sov jag, Madde och Lina sen hos Madde. Somnade typ 5 och vaknade 10. Sen vid 12 så gick vi och käkade sushibuffé på Rice, så jäkla gott.

Nu är jag hemma och jag säger bara att ikväll orkar jag INTE göra ett pizz. Jag har typ blivit lite sjuk så jag tänker bara sitta här i mitt fina rum med den fina belysningen och bara hänga med mig själv och min hund. Kanske laddar jag ner någon lezkig film, kanske inte.


Gillar att någon kommenterade under den här videon på youtube "I don't know why but this reminds me of Harry Potter" Hahaha vafan. Låten är awesome anyways

Kommentarer
Postat av: hedda

lite random av mig att kommentera men ville bara skriva att jag tycker att det är kul att du börjat blogga (eller, aah, att du bloggat)

2010-11-28 @ 22:33:27
URL: http://dontfollowleaders.blogg.se/
Postat av: Anonym

k

2010-11-28 @ 22:37:40
Postat av: hedda

vill tillägga: du skriver fint och kul utan att vara det minsta pretto

2010-11-28 @ 22:40:14
Postat av: Mimi

sv: taack Hedda! visste inte att du också börjat om med bloggen. ska börja följa den !

2010-11-29 @ 16:44:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0